Lektura, korektura i redaktura

SUDSKI TUMAČ » Lektura, korektura i redaktura

LEKTURA PREVODA

Lektura, odnosno lektorisanje prevoda tekstova ili nekih dokumenata se obično radi zbog ispravljanja gramatičkih i stilskih grešaka. Nakon lekture se dobija potpuno ispravan i tačan prevod dokumenata ili tekstova koji su neophodni za razne namene.

Agencija Flash, u saradnji sa iskusnim sudskim tumačima i prevodiocima za sve jezike može za vas uraditi lekturu svih vrsta tekstova, stručne literature i dokumenata.

KOREKTURA PREVODA

Korektura prevoda podrazumeva ispravke slovnih i interpunkcijskih znakova u tekstovima prevoda. Ukoliko je potrebno izvršiti i korekcije prevoda u pogledu strukture teksta, onda se to radi kao Redaktura.

REDAKTURA PREVODA

Redaktura prevoda predstavlja i korekciju delova prevoda, a u nekim slučajevima raspored i sastav celokupnih paragrafa teksta.

Prevod nekog teksta za koji smatrate da zahteva lekturu, korekturu ili redakturu, na bilo kom jeziku, možete poslati na mail Agencije sudskog tumača Flash.

Naši iskusni sudski tumači će na osnovu prevoda uraditi procenu količine potrebnih ispravki i na osnovu toga predložiti rešenje, kao i cenu.

Za sve detaljne informacije u vezi lekture, korekture ili redakture prevoda, možete nas pozvati, a mi ćemo vrlo brzo odgovoriti na sve vaše zahteve. Podatke za kontakt možete pronaći na stranici kontakt za lekturu, korekturu i redakturu... 

NOVOSTI I AKCIJE
 • PREVOD DOKUMENTA 790 DIN

  Iskoristite priliku i obezbedite sebi prevod dokumenata za samo 790 dinara... Više...

   

 • PREVOD SAJTA OD 590 DIN

  Povoljan prevod tekstova za sajtove na sve važnije svetske jezike... Više...

 • REFERENCE

  Naši klijenti su brojna mala i srednja preduzeća poznate kuće svih robnih marki, poznate ličnosti, advokatske kancelarije, bolnice itd...