na vrh
Poruka na Viber Poruka na WAPP

Međunarodno priznati prevodi

BLOG » Međunarodno priznati prevodi

Da li vam se do sada desilo da za prevod nekoliko dokumenata morate ići kod nekoliko prevodilaca ili sudskih tumača? Možda nije, ali u tom slučaju ste jedni od retkih. Naše usluge prevođenja, sa ili bez pečata sudskog prevodioca, obezbeđuju vam uštedu vremena i novca. Prevođenje na veliki broj jezika, stručni i profesionalni sudski prevodioci, omogućavaju da sve poslove završite na jednom mestu. Sa nama vaš prevod postaje međunarodno priznat, a saradnju ćemo sigurno ostvariti bez problema.

Prevodilačke usluge

Usluge korekture prevoda

Uz profesionalno poznavanje materije i odlične uređivačke veštine, naši prevodioci postavljaju najviše standarde za korekturu prevoda.

Prevodi tehničke dokumentacije

Prevodioci, koji su takođe i stručnjaci u svojim tehnološkim oblastima, spremni su da za vas urade prevod bilo koje vrste tehničke dokumentacije.

Prevodi sa overom sudskog tumača

Prevodi sa pečatom sudskog tumača grade poverenje i ispunjavaju zakonske norme, a naši sudski tumači garantuju profesionalizam u svim situacijama, na sudu iu bilo kom drugom kontekstu.

Prevodi za potrebe elektronskih medija

Vršimo i prevođenje tekstova za elektronske medije kao što su: novinski članci, tekstovi na portalima, sajtovima i aplikacijama. Lokalizacija sadržaja je sve prisutnija i potrebnija, a mi za vas možemo učini puno toga.