na vrh
Poruka na Viber Poruka na WAPP

Međunarodno priznati prevodi

Da li vam se do sada desilo da za prevod nekoliko dokumenata morate ići kod nekoliko prevodilaca ili sudskih tumača? Možda nije, ali u tom slučaju ste jedni od retkih. Naše usluge prevođenja, sa ili bez pečata sudskog prevodioca, obezbeđuju vam uštedu vremena i novca. Prevođenje na veliki broj jezika, stručni i profesionalni sudski prevodioci, omogućavaju da sve poslove završite na jednom mestu. Sa nama vaš prevod postaje međunarodno priznat, a saradnju ćemo sigurno ostvariti bez problema.

Prevodilačke usluge

Usluge korekture prevoda

Uz profesionalno poznavanje materije i odlične uređivačke veštine, naši prevodioci postavljaju najviše standarde za korekturu prevoda.

Prevodi tehničke dokumentacije

Prevodioci, koji su takođe i stručnjaci u svojim tehnološkim oblastima, spremni su da za vas urade prevod bilo koje vrste tehničke dokumentacije.

Prevodi sa overom sudskog tumača

Prevodi sa pečatom sudskog tumača grade poverenje i ispunjavaju zakonske norme, a naši sudski tumači garantuju profesionalizam u svim situacijama, na sudu iu bilo kom drugom kontekstu.

Prevodi za potrebe elektronskih medija

Vršimo i prevođenje tekstova za elektronske medije kao što su: novinski članci, tekstovi na portalima, sajtovima i aplikacijama. Lokalizacija sadržaja je sve prisutnija i potrebnija, a mi za vas možemo učini puno toga.