PREVOD SAJTOVA

Prevod sajtova na sve važne i često korišćene svetske jezike može imati veoma jak uticaj na vaše poslovanje. Proširivanjem pristupačnosti tekstova, opisa delatnosti ili proizvoda, širi se i tržište, naravno pod uslovom da želite da svoje usluge i proizvode prodajete kupcima u inostranstvu.

 

PREVOD TEKSTOVA SA SAJTA

Prevod tekstova koji se nalaze na javno dostupnim sajtovima se može veoma brzo uraditi. Razlog je to što ti tekstovi već postoje u elektronskom obliku na samom sajtu odakle se mogu lako preuzeti čime se skraćuje vreme dostave teksta za prevod.

Tekst se nakon prevoda može poslati naručiocu putem maila, već pripremljen za ubacivanje na sajt. Posebno ističemo važnost prevoda optimizacionih elemenata sajta, pa ukoliko želite kompletan prevod, molimo da to i naglasite pri dogovoru. U nekim slučajevima elementi optimizacije nisu lako dostupni, pa u saradnji sa nama možete uraditi te delove za novi jezik sajta.

Elementi optimizacije sajta koje je takođe potrebno prevesti za željeni jezik su:

 • SEO nazivi stranica
 • ALT tagovi fotografija
 • Tagovi na proizvodima i uslugama i slično

 

UBACIVANJE PREVEDENIH TEKSTOVA NA SAJT

Ukoliko koristite uslugu ažuriranja, odnosno administracije sajta od neke firme ili pojedinca, preporučujemo da im prepustite unos prevedenih tekstova na sajt jer će oni u svakom slučaju znati da sve postave na svoje mesto.

U izuzetnim slučajevima, a u skladu sa mogućnostima Agencija FLASH može obezbediti i uslugu postavljanja prevedenih tekstova na sajt. Postavljanje prevedenih tekstova na sajt predstavlja posebnu uslugu i kao takva se i dogovara. 

NOVOSTI I AKCIJE
 • PREVOD DOKUMENTA 790 DIN

  Iskoristite priliku i obezbedite sebi prevod dokumenata za samo 790 dinara... Više...

   

 • PREVOD SAJTA OD 590 DIN

  Povoljan prevod tekstova za sajtove na sve važnije svetske jezike... Više...

 • REFERENCE

  Naši klijenti su brojna mala i srednja preduzeća poznate kuće svih robnih marki, poznate ličnosti, advokatske kancelarije, bolnice itd...