Prisustvo tumača pri otvaranju firme

SUDSKI TUMAČ » Prisustvo tumača pri otvaranju firme

Svedoci smo sve većeg broja novootvorenih firmi stranih državljana u Srbiji i orvaranja firmi naših sržavljana u nekoj od stranih zemalja. Veoma je važno napomenuti da u različitim zemljama važe različiti zakoni o otvaranju i vođenju firmi, pa je ponekad usluga sudskog tumača pri otvaranju firme od pravashodnog značaja.

 

ULOGA SUDSKOG TUMAČA PRI OTVARANJU FIRME

Sudski tumač kao stručno i ovlašćeno lice za prevođenje i overu prevoda može svoje veštine upotrebiti u cilju što boljeg razumevanja pravila koja važe u Srbiji i drugim zemljama za otvaranje firme.

Sudski tumač će na najbolji način prevesti sve neophodne dokumente za otvaranje firme sa ili bez overe pečatom sudskog tumača, kao i prevesti sve propise i članove zakona koji važe za ovu aktivnost.

 

SUDSKI TUMAČ - PREVOD SA GARANCIJOM

Korišćenjem usluge sudskog tumača pri otvaranju firme, ne samo da dobijate ispravan i kvalitetan prevod na željeni jezik, već i garanciju istovetnosti i ispravnosti prevoda.

Prevod bilo kog dokumenta može izvršiti svaki prevodilac koji poznaje traženi jezik, ali samo sudski tumač ima ovlašćenje da za prevod garantuje pečatom, ali i obavezu da snosi pravnu odgovornost u slučaju da prevod ne odgovara originalu po smislu i sadržini. 

NOVOSTI I AKCIJE
 • PREVOD DOKUMENTA 790 DIN

  Iskoristite priliku i obezbedite sebi prevod dokumenata za samo 790 dinara... Više...

   

 • PREVOD SAJTA OD 590 DIN

  Povoljan prevod tekstova za sajtove na sve važnije svetske jezike... Više...

 • REFERENCE

  Naši klijenti su brojna mala i srednja preduzeća poznate kuće svih robnih marki, poznate ličnosti, advokatske kancelarije, bolnice itd...