na vrh
Poruka na Viber Poruka na WAPP

Prevod pravne dokumentacije

Nudimo uslugu prevođenja pravne dokumentacije, obezbeđivanje kvalitetnog prevoda sa ili bez pečata sudskog tumača i najviši nivo korisničke usluge koji možete dobiti na tržištu u Srbiji.

Prevođenje pravne dokumentacije može biti složeno i zahteva stručnjake u oblasti prava. Koristeći naše usluge prevođenja pravne dokumentacije, dobićete upravo to, usluge iskusnih prevodilaca i sudskih tumača iz oblasti prava.

Bilo da se bavite međunarodnim poslovanjem, radite na višejezičnim projektima, a potrebne su vam sertifikovane prevodilačke usluge, mi možemo da zadovoljimo sve vaše potrebe za pravnim prevođenjem  i to za sve na jednom mestu.

Stručni i iskusni prevodioci i sudski tumači

Naš tim stručnih i iskusnih prevodilaca i sudskih tumača je dostupan putem e-maila 24 sata, 7 dana u nedelji. Odgovaramo na vaše zahteve što je pre moguće i u stanju smo da obradimo velike prevodilačke projekte u rekordnom roku.

Personalizovana usluga

Posvećeni smo svakom klijentu kao jedinstvenom, za besprekorno i pozitivno iskustvo saradnje, bez obzira na veličinu posla.

Potpuna poverljivost

Sigurnost i poverljivost podataka su od suštinskog značaja u pravnom sektoru. Svim našim klijentima i nudimo maksimalnu zaštitu podataka i poverljivost dokumenata u skladu sa zakonom, a kada je to moguće i više od toga. Vaši dokumenti se koriste isključivo za potrebe prevoda i nakon toga brišu iz naše evidencije.